tijd voor een spelletje

Het is weer komkommertijd. programma’s op TV? Herhaling op herhaling. De avonden zijn heerlijk lang en wat is er dan leuker om met elkaar een spelletje te doen. Ben je met z’n tweeën dan is misschien mastermind een leuk spel maar let op het kan verslavend werken.


Een goede test of je zenuwen van staal hebt is Mikado spelen. 41 stokjes worden in een hand gehouden op de tafel en dan losgelaten. Er vormt zich dan een wirwar van stokjes en probeer ze dan maar eens een voor een te verwijderen zonder dat een ander stokje beweegt.


Ben jij een echte speurder dan moet je echt eens cluedo spelen. Het spel werd al in 1943 bedacht en binnen het spel draait alles om de moord van Dr black die heeft plaats gevonden in een grote villa. Je moet achter drie zaken komen.

  • wie van de zes verdachten heeft de moord gepleegd
  • met welk wapen is de moord begaan
  • in welk vertrek is de moord gepleegd

spanning en tactiek.


Bij ons in de goede doelen kringloop winkel kun je deze en nog veel meer spellen kopen voor een wel hele zachte prijs zodat je ook nog iets overhoud voor een lekker hapje tijdens het spelen. Veel spelplezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s