ongemak en schaatsen

Vanmorgen op weg naar “eenGoedIdee” was het goed mis onderweg. Op de A12 veel aanrijdingen. Dus stapvoets rijden en het is gelukt zonder kleerscheuren. Winter heet ongemak met verkoudheid en griep, maar niet alleen koorts van de griep, ook de schaatskoorts duikt weer op. Dat is een gezonde koorts. Komt er een elfstedentocht? De ijsbaan in Doorn is in ieder geval al weer open. Heb jij nog goede schaatsen, ben je er klaar voor? Wij wel, we hebben een aardige collectie schaatsen voor aantrekkelijke prijzen.

Hoe is het nu met de voornemens voor 2017? Staat er ook op het lijstje meer bewegen? Op Facebook is er groep in het leven geroepen die heet, #wandel1000km in 2017. Er doen al bijna 1000 mensen mee. Wil jij ook maar heb je geen geschikte schoenen? Wij hebben nog een paar goede loopschoenen maat 43 staan voor maar € 7,50 of Puma sportschoenen maat 42,5.

Leef je op grote voet dan hebben we ook nog een maat 47 werkschoen.

Tot volgende week met weer nieuwe aanbiedingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s