even bijpraten

Het is weer een tijdje geleden sinds de laatste post maar dat wil niet zeggen dat wij hier bij de goede doelen winkel zijn ingeslapen. Nee integendeel. De vrijwilligers zijn hard bezig om alle spullen die we binnen krijgen te controleren, prijzen en natuurlijk te verkopen.

Ook was er weer een winnaar met onze actie. Iedereen die een zak of doos kleding brengt ontvangt een lot en een maal per maand trekken we een lot. De winnaar krijgt een VVV bon van 25 euro. Deze maand is de winnaar: Coby van Dockum. Ben jij de volgende winnaar.

Op onze oproep voor vrijwiligers hebben we een paar reacties gekregen. We verwelkomen Lex die veel ervaring heeft in het kringloop gebeuren en Ziad die met zijn gezin uit Aleppo gevlucht is en sinds een jaar Edenaar is. We kunnen nog steeds vrijwilligers gebruiken. Heb je een paar uur over kom dan eens langs om te praten of dit vrijwilligerswerk iets voor jou is.

Iedereen die nog met vakantie gaat wens ik een leuke tijd. Wij zijn van 30 augustus t/m 12 september gesloten.


Dinsdag 13 september staan wij weer fris en fruitig klaar om jullie te ontvangen.

Warme groet en een glimlach van het hele team van de goede doelen winkel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s