Bedankt iedereen.


Na de inbraak van vorige week kom je erachter dat er een heleboel mensen echt meeleven. Veel uiteenlopende reacties maar iedereen veroordeeld het gedrag van de inbrekers, dat doe je toch niet, inbreken in een goede doelen winkel. Alle media in Ede besteedde er aandacht aan en zelf in de landelijke pers stond een stukje. En nu heeft ook EdeTV er een item over gemaakt. Een kijkje in de winkel en een praatje met enkele vrijwilligers. Het wordt deze week iedere dag en ieder uur uitgezonden. Bedankt. De vrijwilligers hebben de draad weer opgenomen en gaan er keihard tegenaan. Het weer is niet echt iets om over te schrijven, maar tussen de buien door ben je van harte welkom om een kijkje in onze gezellige winkel te nemen.

   
    
   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s