Ontroering en tranen

Er ligt een plaid voor vier euro geprijsd in het schap. Een klant ziet dat niet en zegt, mag ik deze voor 1 euro. Nee hij is vier euro dus een is wel erg weinig. Jammer zegt ze en gaat verder met snuffelen. Ze komt weer terug bij het plaid en kijkt er verlekkerd naar. Draait zich om en een andere vrouw pakt de plaid en legt hem op de toonbank en rekent vier euro af. De eerste ziet het en kijkt wat beteuterd. De andere vrouw zegt, hier deze is voor jou en geeft hem aan de eerste vrouw. die is eerst verbaasd en krijgt daarna tranen in haar ogen. De geefster zegt: ik krijg hier een prettig gevoel van, zegt gedag en verlaat de winkel ons achterlatend in ontroering om dit mooie gebaar. Wat maak je toch leuke dingen mee met zo”n dagje werken in de goede doelen winkel.

De feestdagen liggen alweer achter ons en wij zijn klaar voor het nieuwe jaar. Nieuw is dat wij iedere laatste zaterdag van de maand buiten een aantal tafels hebben staan met daarop artikelen voor de eenheidsprijs van een euro. Let op de komende aankondigingen.

En natuurlijk weer vele mooie dingen in de winkel, kom binnen en verbaas je.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s