Ben je klaar voor de hangmat?

Doe je ogen dicht en droom. Je droomt dat je in een heerlijke hangmat ligt. De zon schijnt, je hebt een zonnehoed op en je bent lekker ontspannen aan het lezen. Wakker worden. Het hoeft geen droom te zijn al zijn boeken soms wat aan de dure kant. Maar het goede nieuws is dat in Ede bij goede doelen winkel “eenGoedIdee” hele mooie, leuke, gekke, inspirerende en wegsmijmel boeken te koop zijn voor en val niet van je stoel van verbazing, voor maar 50 cent per stuk.

boeken illdol op emely

Ja, je leest het goed, maar een halve euro per stuk. Niet slechts drie boeken per klant maar gewoon onbeperkt. Nu niet meteen naar die winkel gesneld, maar van dinsdag t/m zaterdag ontvangen we je graag. Misschien score je dan nog wel een kek zomerjurkje, zonnebril of zomerschoenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s